perjantai 27. kesäkuuta 2014

Pieni talo preerialla

Hyvää perjantaita kaikille:)

Silloin kun poika muutti tonne toiseen rappukäytävään, tänne jäi orpona kaktus-parka.

Olen pitänyt sitä mun tiskauskaverina, sillä kaktuksen paikka on saanut olla pesualtaan vieressä tiskiaineen vieressä. Hyvin "poika" on siinä pärjännyt. Saanut tilkan vettäkin säännöllisesti, joten poika on kasvanut mielestäni hoidossa olonsa aikana.

Nyt päätin, että reppana pääseekin mun olkkarin puolelle. Kukkaruukuksi valikoitui harmaa Kastehelmen kynttilätuikkukippo. (paremman puutteessa)

Minkätakia pääsi "salin" puolelle, oli se, että muistin että keväällä tuli henkkamaukasta kaktusta-kuvaava tyynynpäällinen. Otin sen nyt myös esille. Ja poikimistaulu sai kaveriksi parit peuransarvet.

Ei kait se paljon tarvi, kun taas tuli hiukan erinäköistä. Asutaan preerialla;)

Hitsi, ei ne kaktukset taidakkaan olla plääh? Taidan katsella sillä silmällä hiukka isompaa yksilöä tänne. Edelleen tykkään noista kalloista ja sarvistakin-ne saavat jatkaa sisustuksessa.


Nyt vois taas painua katsomaan jotain kivaa ja juoda vaikka hmmm...no ei sentään kaktusviinaa:D

Huominen meneekin siskojen kanssa, tiedossa yhteinen illanvietto ja varmaan sunnuntai jatkuu yhteisellä brunssilla ja pihakirpparin koluamisen merkeissä.

Hauskaa viikonloppua!

Anne-Mari

6 kommenttia:

 1. Hyvin natsaa! Kaktukset ja sarvet.

  Mukavaa viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
 2. Upea kaktus, mulla ne ei kyllä kasva :)
  Oikein ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Tykkään kaktuksista...itsellänikin niitä muutama. Ovat kesän ulkona..:) Aurinkoa viikonloppuusi♥

  VastaaPoista
 4. Höh,mulle ei ole tullut ilmoituksia sun postauksista vähää aikaan ollenkaan :( !! Onneks nyt tuli ja täällähän oli vaikka mitä ihanaa!! Varsinkin noi lokerot seinällä! Siis niiiin ihanat!! Ja tratti on mahtilöytö! Sopii vaikka mihin.
  Kaktuksen saattaisin jopa minäkin uskaltaa ottaa, koska niitä on niin vaikea tappaa :D Mullahan ei ole sisätiloissa yhtä ainuttakaan kasvia....
  Kivaa sunnuntaita sulle!

  VastaaPoista
 5. No johan tyyli muuttui pikkujutuilla, mun mies tykkäis oleilla tuolla ja laulas mennessään jotain country lauluja.. =D

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista tytöt:)) Niin kaktus, sehän tai ainakin jotkut kukkii kun pääsee ulkoilemaan. Eipä mullakaan ole muita viherkasveja..noh lankaköynnös on vielä hengissä keittiössä. Yhden reppanan laitoin parvekkeelle kuolemaan, mutta taitaakin virota sillä on tehnyt monta vihreää oksaa.
  Nanette: mun blokkeri on kanssa temppuillut!! Ei vamaan viikkoon näyttänyt kenenkään uusia postauksia? Höh-vaan piti hakemalla hakea lempiblogeja luettavaksi.
  Mari: sellanen saluunalook olisi aika poikaa:)

  VastaaPoista