maanantai 16. kesäkuuta 2014

Luonnonkukkia

Heippa hei!

Loma pyrähti käyntiin tänään virallisesti:) Kolme vapaapäivää ehdin viettää sitä ennen, ja kuvioon kuului risteilyä lapsenlapsen kanssa, markkinahumua ja kyläilyä ym ym....

Parasta oli kun sai poimia luonnonkukkia polunvarrelta. Voisin istua tuntikausua lämpimässä auringonpaisteessa ja "yrittää" tehdä kukkaseppeleitä ja kimppuja. Poitsun kanssa poimittiin lupiineja, apilaa, koiranputkea ja muuta mukavaa.

Tänään sain marssittua maalikauppaan ja eteinen sai maalinsa jo ylleenkin! Jippii minä!! Ei mennyt kuin liki kolme kuukautta siihen että viitsin taas maalata. Mutta oli se vaivan väärtti!

Seinissä on nyt Bungalow-nimistä maalia harmahtavaa sekin ja kuuluu samaan kastiin kuin mun makkarin seinämaali. Tämä on vaaleampaa, eteisestä olisi tullut sittenkin liian tumma. Ja edelleen ei löydy tiiliseinätapettia - plaah:( Mutta nyt ois vaihtoehtona lautaseinää???

No huomen on luvassa Ikean reissu ja kenties kirpparia siellä suunnalla. Joten kohta on taas näytettävää tänne blogiinkin;)

Postin kautta on tulossa jotain ranskalaista siitäkin sitten myöhemmin;)

Nyt saatte tyytyä mun kukkakimppukuviin, seuraavan kerran jotain muuta!
Ai niin, jos mä oikein heittäydyn villiksi tuo olkkarin vaaleanpunainen kukkatapetti lähtee!! Kuvassa hiukan näkyy. Mutta lähtisikö se pois pelkällä fairy-vedellä kostuttamalla???Tässä on tasan tämä tapetti ja alla on pelkkä betoniseinä joka on maalattu. Ja visio voisi olla että tämä seinänpätkä jäisi ns. raa´aksi, hullu ajatus? Jos se on kauhian ruma, maalaan sen taas jollain värillä. Auta armias mun ajatuksia ja ideoita!!Maitotonkka on viimekesänä maalattu.Auts....hitokseen tuo maalausurakka alkaa pakottamaan käsivarsissa, se on  nyt buranan paikka jotta jaksaa taas riehua sisustusrintamalla!

Se on morjensta vähäksi aikaa,

terkuin: Anne-Mari

6 kommenttia:

 1. Elä nyt kipeytä paikkoja liikaa, lomakin on edessä :D

  VastaaPoista
 2. Ihanaa lomaa sinulle♥...kyllä se lämpökin sieltä kohta palaa....:)
  Älä koko lomaa vietä maalaten..:)

  VastaaPoista
 3. Heipä hei,kauniit keskikesän kukkakimput koristavat kotiasi ja loma,ainahan se on mielessä.Harmin paikka kun ei löydy sitä tapettia,Ainosofian blogissa on niin ihana tiiliseinätapetti,voisi luulla ihan aidosti oikeeksi.Touhukkaita päiviä sulle.

  Leilukka

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista, huilaan kyllä. Tää remontoiminen on mulle lomaa parhaimmillaan, Sen verran olen levoton luonne ja kyllästyn pelkkään maisemien katseluun et pare kun on hommia:))

  Leilukka: niin on. Se oli muistaakseni mittojen mukaan tilattu. Ellokselta löytyy kanssa ihana mutta rullan hinta on satasen....

  VastaaPoista