keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Tapetti vex

ja paljasta pintaa tilalle!!

Iltaa taas, enhän mä osannut rauhoittua kuin tunniksi eilen (emmerdalen ajaksi) ja silloinkin mainosajalla sumutinpullolla suihkin fairy-vettä tv-tason taakse. Piti kokeilla lähteekö tapetti irti hyvin vai huonosti.

Lähti niin hyvin, että täksi aamuksi jäi vissiin vuota tai puoltoista jäljelle.

Ja vitriinikaapin ja tv-tason takana möllöttää nyt alaston seinä. Onneksi olin sen about 7?-vuotta sitten pohjamaalannut, joten pinta on suht hyvännäköinen ja sopivasti kulahtanut sieltä täältä. Tässä on nyt sitä kaivattua kellaripintaa, hyvin karua ja kovannäköistä mutta niin i.h.a.n.a.

Kuvatessa kohdetta en saanut sitä rosoista ihanuutta esiin, mutta näin livenä...aah:)

Mä tykkään ja tämä seinä saa jäädä näin.

Jos joskus kaipaa jotain muuta, se on helppo maalata tai tapetoida piiloon.

Eilen hain Ikeasta kaipaamani ison kehyksen ja vihdoin sain myös piilossa olleen ruosteisen peilihärpäkkeen seinälle (ilman peiliä), saas kattoo menenkö teettämään siihen peilin vai saako olla noin. Tästä aukee ovet sivulle, mutta pidän tätä kiinni, on kauniimpi näin.

Ikean kehykseen leikkasin makkarin ylijäämätapettia ja näin oli romanttinen taulu valmis.

Koska poikani vei sen nojatuolin, se aukko täytettiin ainakin näin aluksi sillä rottinkipöydällä, jonka viimeksi ostin. Sohvapöydäksi päätyi vanha arkkuni. Siitä en luovu!

Mutta nurkkaan on hakusessa keinutuoli. Pöydän takana väliaikaisesti nojailee eteisen iso peili, jonka kiikutan ties minne kunhan saan sille kantajan.
Keräsin nyt tv-tasolle nuo betonikynttilänjalat. Betoni-heppakin sopii nyt hyvin paikoilleen.

Telkkarin takana tuo peilikehys, kaunis tyhjänäkin:)


Ja tällainen seinä oli ennen:Aikansa kutakin. Ei jäänyt ikävä.

Ja arvaatkas mitä? Ma, Ti, Ke heilusin kuin heinämies ja nyt ei oo mitään rempattavaa:)))) Nyt lomaillaan ja nautitaan!!


Leffan pariin ryntää hän, heissulihei: Anne-Mari


2 kommenttia:

  1. Varmasti on nyt parempi, vaikka kuvista ei niin paljon eroa huomaakkaan. Nuo asetelmat on vaan niin hienoja...tykkään..:) Ja nyt sitten nautit ja alat viettämään lomaa..:)

    VastaaPoista
  2. Niin, ei oikein saa kunnon kuvaa seinästä...kokeilin ja näytti pelkkää harmaata? Mutta juuh, nyt otetaan rennosti:)

    VastaaPoista